• تبلیغات و بازرگانی
  • کتاب و محصولات آموزشی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • وارد شوید
    ثبت نام کنید
گروه تخصصی آموزش هتلداری
  • شماره تلفن ۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲
  • آدرس ایمیل info@hotel-school.ir
  • تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰
  • صفحه نخست
  • مدیریت و مشاوره
    • طراحی و ساخت هتل
    • مدیریت واحد های اقامتی
    • معرفی پروژه ها
    • نظارت و مشاوره
    • قوانین وضوابط هتلها
    • استانداردهای فنی و حرفه ای
  • نمایشگاه تجهیزات هتل
    • پذیرایی و تشریفات
    • آشپزخانه و کترینگ
    • اقامت و اتاق
    • لابی
    • کافی شاپ و تریا
    • لوازم بهداشتی اتاق
    • نرم افزار هتل و رستوران
    • قفل کارتی ودوربین مدار بسته
    • ترولی
    • میز و صندلی
    • لباسشویی
  • اتاقداری واقامت
    • مدیریت اتاقداری
    • عملیات اتاقداری
    • لباسشویی هتل
    • مهارتهای سوپر وایزری
    • واژگان و اصطلاحات اتاقداری
    • ایمنی وبهداشت
  • تشریفات وپذیرایی
    • پذیرایی و میز بانی
    • بهداشت مواد غذایی
    • تشریفات و بر گزاری مراسم
    • آشپزخانه صنعتی
    • کنترل هزینه ها
    • راه اندازی رستوران
    • طراحی و مهندسی منو
    • واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
    • واژگان و اصطلاحات تشریفات
    • دستمال آرایی
    • کافی شاپ
  • پذیرش و فرانت آفیس
    • اصول پذیرش میهمان
    • رزرواسیون
    • راهنمای میهمان
    • مهارتهای ارتباطی
    • واژگان و اصطلاحات پذیرش
    • چارت سازمانی هتل
    • قوانین پذیرش میهمان
    • امنیت و انتظامات
  • بازاریابی و فروش
    • مهارتهای فروش خدمات هتل
    • مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
    • زبان بدن
    • روانشناسی مشتریان
    • بازاریابی دیجیتال
    • مدیریت ارتباط بامشتری
    • آداب معاشرت و اتیکت
  • باشگاه هتلداری
    • مدرسین هتلداری
    • مدیران وکارکنان هتلها
    • جامعه هتلداران
    • دفاتر رزرواسیون آنلاین
    • هتلهای زنجیره ای کشور
    • مجلات و نشریات هتلداری
    • قوانین کاروتامین اجتماعی
    • گردشگری
  • دانلود رایگان
    • کتابهای آموزشی
    • مقالات مفید
    • هتل های کشور
    • پیام های وبسایت
    • کلیپ های آموزشی
  • تبلیغات و بازرگانی
  • کتاب و محصولات آموزشی
  • معرفی ما
    • درباره ما
    • تماس با ما
  • صفحه نخست
  • مدیریت و مشاوره
    • طراحی و ساخت هتل
    • مدیریت واحد های اقامتی
    • معرفی پروژه ها
    • نظارت و مشاوره
    • قوانین وضوابط هتلها
    • استانداردهای فنی و حرفه ای
  • نمایشگاه تجهیزات هتل
    • پذیرایی و تشریفات
    • آشپزخانه و کترینگ
    • اقامت و اتاق
    • لابی
    • کافی شاپ و تریا
    • لوازم بهداشتی اتاق
    • نرم افزار هتل و رستوران
    • قفل کارتی ودوربین مدار بسته
    • ترولی
    • میز و صندلی
    • لباسشویی
  • اتاقداری واقامت
    • مدیریت اتاقداری
    • عملیات اتاقداری
    • لباسشویی هتل
    • مهارتهای سوپر وایزری
    • واژگان و اصطلاحات اتاقداری
    • ایمنی وبهداشت
  • تشریفات وپذیرایی
    • پذیرایی و میز بانی
    • بهداشت مواد غذایی
    • تشریفات و بر گزاری مراسم
    • آشپزخانه صنعتی
    • کنترل هزینه ها
    • راه اندازی رستوران
    • طراحی و مهندسی منو
    • واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
    • واژگان و اصطلاحات تشریفات
    • دستمال آرایی
    • کافی شاپ
  • پذیرش و فرانت آفیس
    • اصول پذیرش میهمان
    • رزرواسیون
    • راهنمای میهمان
    • مهارتهای ارتباطی
    • واژگان و اصطلاحات پذیرش
    • چارت سازمانی هتل
    • قوانین پذیرش میهمان
    • امنیت و انتظامات
  • بازاریابی و فروش
    • مهارتهای فروش خدمات هتل
    • مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
    • زبان بدن
    • روانشناسی مشتریان
    • بازاریابی دیجیتال
    • مدیریت ارتباط بامشتری
    • آداب معاشرت و اتیکت
  • باشگاه هتلداری
    • مدرسین هتلداری
    • مدیران وکارکنان هتلها
    • جامعه هتلداران
    • دفاتر رزرواسیون آنلاین
    • هتلهای زنجیره ای کشور
    • مجلات و نشریات هتلداری
    • قوانین کاروتامین اجتماعی
    • گردشگری
  • دانلود رایگان
    • کتابهای آموزشی
    • مقالات مفید
    • هتل های کشور
    • پیام های وبسایت
    • کلیپ های آموزشی

کتاب و محصولات آموزشی

  • صفحه نخست
  • کتاب و محصولات آموزشی

دسته بندی ها

    • آموزش مدیریت و بازاریابی و فروش هتل (۱۴)
    • آموزش تشریفات و پذیرایی و کترینگ هتل (۶)
    • آموزش اتاقداری و لباسشویی و تاسیسات هتل (۵)
    • آموزش ویژه کارکنان سازمانها و شرکتها (۴)
    • سمینار وکارگاه های آموزشی (۳)
    • DVD آموزشی (۰)
    • مراسم و رویدادهای هتلداری (۲۸)
    • معرفی کتابهای هتلداری (۲۳)
  • دومین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو
    ۱۴۰۱/۰۶/۱۸

    دومین رویداد سراسری ایران و گردشگری خوراک در سده نو

    گردشگری خوراک محصولی نوپا با خلاقیتی نامحدود در جذب گردشگر

    ۱۹۵
    ۱ دقیقه
  • اصول برگزاری مراسم و رویدادها
    ۱۴۰۱/۰۶/۱۸

    اصول برگزاری مراسم و رویدادها

    تالیف:امیر سعید حاجی حسینی

    ۱۵۰
    ۱ دقیقه
  • نمایشگاه جشنواره گاسترونومی غذا و نوشیدنی
    ۱۴۰۱/۰۶/۱۵

    نمایشگاه جشنواره گاسترونومی غذا و نوشیدنی

    پنجمین نمایشگاه جشنواره گاسترونومی غذا و نوشیدنی

    ۱۶۹
    ۱ دقیقه
  • نمایشگاه تخصصی بین المللی قهوه، کافی شاپ، کافه بیکری، قنادی و نوشیدنی های سرد و گرم
    ۱۴۰۱/۰۶/۱۵

    نمایشگاه تخصصی بین المللی قهوه، کافی شاپ، کافه بیکری، قنادی و نوشیدنی های سرد و گرم

    پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی قهوه، کافی شاپ، کافه بیکری، قنادی و نوشیدنی های سرد و گرم

    ۱۵۰
    ۱ دقیقه
  • نمایشگاه بین المللی ساخت طراحی و مهندسی و تجهیزات هتل و رستوران و کافی شاپ
    ۱۴۰۱/۰۶/۱۵

    نمایشگاه بین المللی ساخت طراحی و مهندسی و تجهیزات هتل و رستوران و کافی شاپ

    هفدهمین نمایشگاه بین المللی ساخت طراحی و مهندسی و تجهیزات هتل و رستوران و کافی شاپ

    ۲۱۱
    ۱ دقیقه
  • مسابقه منوی طلایی
    ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

    مسابقه منوی طلایی

    مسابقه حرفه ای آشپزی منو طلایی پریکس فیکس

    ۱۹۱
    ۱ دقیقه
  • کنفرانس بین المللی بازاریابی گردشگری و سلامت
    ۱۴۰۱/۰۲/۳۰

    کنفرانس بین المللی بازاریابی گردشگری و سلامت

    مشهد 21 اردیبهشت 1401 مهلت ارسال مقالات 18 اردیبهشت

    ۲۲۳
    ۱ دقیقه
  • جشن بهمنگان
    ۱۴۰۰/۱۱/۲۲

    جشن بهمنگان

    بهمن از واژه اوستایی (وهومن) به معنی «اندیشه نیک»، «منش نیک» و یا «خرد سپندینه/ خرد مقدس» گرفته شده است. بهمن در جهان مینوی نماد منش نیک اهورامزدا است. زردشت به یاری فرشته «بهمن» به پیامبری رسیده است . بهمن فرشته نگاهبان حیوانات بوده و خروس پرنده ویژه جشن بهمنگان است.

    ۲۳۲
    ۱ دقیقه
  • جشن سده
    ۱۴۰۰/۱۱/۲۲

    جشن سده

    جشن سده یکی از جشن‌های پرشکوه زمستانی ایرانی است که از دوران باستان به یادگار مانده. این جشن در دهمین روز بهمن‌ماه برگزار می‌شود. همانند دیگر جشن‌های اصیل ایرانی، آتش، هسته اصلی برگزاری جشن سده به شمار می‌رود.

    ۲۷۸
    ۱ دقیقه
  • روز جهانی آشپز و سرآشپز
    ۱۴۰۰/۰۹/۱۵

    روز جهانی آشپز و سرآشپز

    28 مهر روزجهانی آشپز و سرآشپز

    ۲۸۷
    ۱ دقیقه
  • جشن شهریورگان
    ۱۴۰۰/۰۶/۲۸

    جشن شهریورگان

    شهریورگان از زیباترین جشن‌های ایران باستان، روز مرگ مانی پیامبر، تولد کوروش کبیر و روز پدر ایرانی است. این جشن امروزه تنها در میان زرتشتیان کرمان برگزار می‌شود.

    ۲۸۵
    ۵ دقیقه
  • روز جهانی رستوران
    ۱۴۰۰/۰۵/۲۷

    روز جهانی رستوران

    17August World Restaurant Day

    ۸۴۹
    ۱ دقیقه
اولین ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ بعدی آخرین

آموزش هتلداری

گروه تخصصی آموزش هتلداری

بازدید دیروز: ۱۶۱

بازدید امروز: ۱۳۱

بازدید کل: ۱۹۶۸۸۲

دسترسی سریع

  • صفحه نخست
  • تبلیغات و بازرگانی
  • کتاب و محصولات آموزشی
  • درباره ما
  • تماس با ما

شبکه های اجتماعی

اینستاگرام

تماس با ما

  • شیراز
  • ۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲
  • ۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲
  • info@hotel-school.ir

طراحی سایت و سئو توسط وبنوتک

این وبسایت در زمینه آموزش هتلداری و تحت قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت می کند.