تاریخ درج : ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
بازدید: ۸۶۶
گروه: معرفی کتابهای هتلداری

مولف : محسن عبدالهی _ نوبت چاپ : اول

 

مباحث این کتاب عبارتند از :

 

فصل اول: اهمیت خدمت رسانی در سازمان های دولتی و خصوصی

فصل دوم: دلایل چیدن میز

فصل سوم: اصول چیدمان میز صبحانه برای میهمانان عادی

فصل چهارم: اصول سرو چای و قهوه

فصل پنجم: طریقه ی حمل و چیدمان سینی کوچک

فصل ششم: اصول چیدمان میوه

فصل هفتم: شیوه های پذیرایی

فصل هشتم: انواع میزهای موجود در اتاق های جلسات

فصل نهم: استانداردهای ظاهری پرسنل پذیرایی کننده در ادارات و سازمان ها

فصل دهم: انواع دستمال سفره