تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
درباره ما
تماس با ما
وارد شوید
ثبت نام کنید
شماره تلفن
۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲
آدرس ایمیل
info@hotel-school.ir
تاریخ
۱۴۰۳/۰۲/۰۶
Open Menu
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
تبلیغات و بازرگانی
کتاب و محصولات آموزشی
معرفی ما
درباره ما
تماس با ما
صفحه نخست
مدیریت و مشاوره
طراحی و ساخت هتل
مدیریت واحد های اقامتی
معرفی پروژه ها
نظارت و مشاوره
قوانین وضوابط هتلها
استانداردهای فنی و حرفه ای
نمایشگاه تجهیزات هتل
پذیرایی و تشریفات
آشپزخانه و کترینگ
اقامت و اتاق
لابی
کافی شاپ و تریا
لوازم بهداشتی اتاق
نرم افزار هتل و رستوران
قفل کارتی ودوربین مدار بسته
ترولی
میز و صندلی
لباسشویی
اتاقداری واقامت
مدیریت اتاقداری
عملیات اتاقداری
لباسشویی هتل
مهارتهای سوپر وایزری
واژگان و اصطلاحات اتاقداری
ایمنی وبهداشت
تشریفات وپذیرایی
پذیرایی و میز بانی
بهداشت مواد غذایی
تشریفات و بر گزاری مراسم
آشپزخانه صنعتی
کنترل هزینه ها
راه اندازی رستوران
طراحی و مهندسی منو
واژگان و اصطلاحات غذا و نوشیدنی
واژگان و اصطلاحات تشریفات
دستمال آرایی
کافی شاپ
پذیرش و فرانت آفیس
اصول پذیرش میهمان
رزرواسیون
راهنمای میهمان
مهارتهای ارتباطی
واژگان و اصطلاحات پذیرش
چارت سازمانی هتل
قوانین پذیرش میهمان
امنیت و انتظامات
بازاریابی و فروش
مهارتهای فروش خدمات هتل
مهارتهای بازاریابی خدمات هتل
زبان بدن
روانشناسی مشتریان
بازاریابی دیجیتال
مدیریت ارتباط بامشتری
آداب معاشرت و اتیکت
باشگاه هتلداری
مدرسین هتلداری
مدیران وکارکنان هتلها
جامعه هتلداران
دفاتر رزرواسیون آنلاین
هتلهای زنجیره ای کشور
قوانین کاروتامین اجتماعی
گردشگری
دانلود رایگان
کتابهای آموزشی
مقالات مفید
هتل های کشور
پیام های وبسایت
کلیپ های آموزشی
سه عامل در ایجاد آتش سوزی
صفحه نخست
سه عامل در ایجاد آتش سوزی
نوع
.
دسته بندی
اتاقداری واقامت
بازدید
۱۲۱۲
تبلیغات و بازرگانی
اطلاعات بیشتر
شرکت تولیدی بازرگانی بهاز
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
گروه صنعتی آریا
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
منسوجات هتلی بازرگانی حسام
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
satavand
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
پذیرش آگهی و تبلیغات
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
ماهنامه سفر
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
گروه تجهیزات هتلی سحاب ۱۳۵
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
شرکت فاما
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
تجهیزات به آرا پارسیان
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
محلول آبی فام
اطلاعات بیشتر
سایر مطالب
اطلاعات بیشتر
شناخت تهویه
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
خطرات آتش سوزی
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
خسارات آتش سوزی
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
طبقه بندی آتش سوزی ها
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
روش های خاموش کردن آتش
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
اثرات آتش سوزی در هتل ها
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
اطلاعات بیشتر
علت بروز حادثه
اتاقداری واقامت
اطلاعات بیشتر
سه عامل در ایجاد آتش سوزی
1) ماده قابل اشتعال ( سوخت)
2) وجود اکسیژن کافی
3) وجود حرارت کافی
آتش سوزی
عوامل آتش سوزی
پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره در زمینه هتلداری
موردی یافت نشد
سوال شما
اجباری