( فرانت آفیس ) - تالیف : امیرسعید حاجی حسینی
فهرست موضوعی کتاب :
1. تاریخچه هتلداری، سازمان هتل ها، (انواع مختلف هتل ها، درجه بندی و طبقه بندی)
2. بخش پذیرش میهمان(فرانت آفیس)
3. مهارت های فردی و ارتباطی(آداب معاشرت اجتماعی، ظاهر رفتار، پوشش، آراستگی و ...)
4. ارائه خدمات به میهمانان (آگاهی از خدمات هتل، برنامه های فروش اتاق و خدمات، انواع هتل ها، شناخت صنعت گردشگری، اطلاع رسانی به میهمان، قیمت گذاری اتاق ها و خدمات هتل و رسیدگی به شکایات و ...)
5. ورود و خروج میهمانان از هتل(ورود و پذیرش – خروج و تسویه حساب)
6. راهبری امور بخش( لوازم و تجهیزات اداری بخش فرانت آفیس، خدمات ارتباطی، پاسخگویی به تلفن، تغییر شیفت، گزارشات داخلی، اطلاعات محرمانه بخش پذیرش، آراستگی محل کار، کارت کلید، اشیاء گمشده و پیدا شده، امنیت میهمانان، دریافت پیام، راهنمایی میهمانان و ...)
7. آشنایی با نرم افزارهای هتلداری بخش پذیرش میهمان
8. ایمنی، بهداشت و پیشگیری از حوادث
9. شناخت صنعت گردشگری
10. آشنایی با قوانین، مقررات و ضوابط هتلداری و گردشگری
11. کارورزی
نشر و پخش : انتشارات تورنگ
شماره تماس و پیامک جهت سفارش : ۰۹۱۷۴۳۹۴۹۰۲