پاسخ مناسب به وضعیت های دشوار در رستوران

1) ارزیابی دقیق از مشکل پیش آمده داشته باشید.

2)  سوپروایزر یا مسول ارشدتر را آگاه کنید.

3) آرام و با تدبیر باشید.

4)  از میهمان با کمال تواضع بخواهیداز رفتار نامطلوب خودداری کند.

5) از میهمانی که احساس خوبی ندارد با تواضع عذرخواهی کند.

6) مواظب باشید رفتار ناشایست یا سخن نادرست نداشته باشید.

7) یک پیشنهاد جایگزین برای حل مشکل ارائه دهید.

پاسخگویی به سوالات شما و مشاوره در زمینه هتلداری

موردی یافت نشد
  • سوال شما